Over Cindy

Tijdens mijn PABO opleiding maakte ik kennis met de kinderopvang. Verliefd werd ik op de huiselijke, veilige, liefdevol sfeer die op de groep zo goed voelbaar was. Hier wilde ik werken!

17 jaar lang heb ik als groepsleidster gewerkt met jonge kinderen van 0 – 12 jaar.

Elke dag genoot ik van de spontaniteit, de liefde en de puurheid van de kinderen.

Een geweldige wisselwerking tussen het kind en mij als volwassene. Een prachtige tijd!

Nooit gedacht dat ik dit, mijn passie voor het werken met jonge kinderen, achter me zou laten.

 

De wereld om mij heen veranderde en ik werd me hier steeds meer bewust van. Ik veranderde zelf ook en werd vrouw en moeder. De kinderopvang ging ook met zijn tijd mee en ook daar werd het anders. Zelf kozen mijn man en ik voor een antroposofische school voor onze zoon. Steeds meer voelde ik dat mijn idealen, normen en waarden wat betreft opvoeding en begeleiding niet meer overeenkwamen met die van mijn werk en uiteindelijk kwam ik tot het besef dat ik los moest gaan laten.

 

Loslaten en verder gaan…
Tijd voor zelfontwikkeling!

Wat wil ik in deze wereld vol veranderingen, verwachtingen, prikkels en onrust.

 

Al snel kwam ik in de wereld van alternatieve geneeskunde terecht, waar altijd al veel interesse naar uitging. Mijn nieuwe avontuur begon met het volgen van een opleiding voor natuurvoedingsdeskundige, Neuro Emotionele Integratie, Bioresonantie, Medische Basiskennis en ik maakte kennis met massage.

De kracht van aanraking verwonderde me het meest. Hier wilde ik meer van weten, voelen en delen. Ik schreef me in voor de HBO opleiding VoetreflexPlus en volgde hiernaast cursussen voor indiase hoofdmassage, stoelmassage en baby- en peuterreflexologie. 

Tijdens mijn eerste leerjaar mocht ik me tijdelijk vestigen in een groot bedrijvencomplex op Strijp-S en zo ontstond de naam Pop-up praktijk. Het idee van de pop-up voelde zo goed dat ik er verder mee ben gegaan. Kamerschermen, lampen, massagetafel, alles klap ik in een mum van tijd uit en in elkaar. Heerlijk vind ik het om met allerlei doelgroepen te werken en met het pop-up concept gaat dit perfect.

Mijn spullen neem ik overal mee naar toe en creëer zo mijn eigen gezellige vertrouwde sfeer. De ene dag ben ik te vinden in een zorginstelling een andere dag bij een commercieel bedrijf, bij iemand thuis of bij een bedrijfsfeestje. Alles is mogelijk.

Op woensdag komen mensen naar mijn pop-up praktijkruimte toe bij Stichting Sophia in Eindhoven.

De liefde en puurheid die ik voelde tijdens het werken met kinderen heb ik weer teruggevonden. Tijdens elke massage voel ik het, want elk mens draagt het bij zich goot of klein.